ARAYIŞ SÜRÜYOR



Eskişehirspor'da yeni sezon öncesi ideal 11 arayışı sürüyor. Zorlu lig maratonu için hazırlıklarını Düzce Kaynaşlı bölgesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Kırmızı şimşeklerin dün Düzcespor ile oynadığı özel maçıda takip ettim.
Genç teknik adam Alpay Özalan aynı Uşakspor ve Gürcü takımla oynanan hazırlık maçında olduğu gibi dün de diğer kadroyu sahaya sürdü. Maçın ilk 30 Dakikalık bölümünde oldukça üstün olan ve sayısız net fırsatları cömertce harcayan Kırmızı Şimşekler devrede sadece bir gol bulabildi.
Maçın ikinci yarısında Alpay Hoca kadroyu değiştirirken futbolcular bu sefer sonradan oyuna girdiği için mücadele etti.
Her ne kadar hatalar sonrası futbolcularını sert bir dille uyarsada Alpay Hoca genel anlamda takımından memnun gibi gözüküyor.
Ancak Eskişehirspor'un dünkü maçtada futbol anlamında tam olarak hazır görmedim. Özellikle yakalanan gol fırsatları o kadar kolay kaçmamalı. Belki yoğun antremanlardaki ağırlık oyuncuları etkilemiş olabilir. Ama bir üçüncü lig takımına karşı Es Es'li futbolcular her konuda üstün olması gerektiydi. Ben bu tür maçlarda sonuca kesinlikle bakmam. Daha ligin başlamasına 15 - 16 günlük bir süre var. İnşallah takımdaki artılar kadar eksikleride Alpay Hoca ve ekibi görür ve lige kadar sorunları çözer.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi