İşçi olduğunu söyleyen ve gazetemizi arayan bir okurumuz asgari ücretin belirlenirken yaşam şartlarının da göz önüne alınması gerektiğini dile getirdi.
Bugün toplanacak olan asgari ücret belirleme tespit komisyonunun asgari zamları belirlerken iyi düşünmesini isteyen okurumuz, “Maaşların en az 1800 lira olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Geçim şartlarının iyice zorlaştığını ve 1404 TL’nin bir aileyi geçindirmek için yetmediğini ifade eden okurumuz, “Umut ediyoruz ki artışlar gönlümüze göre olacak” şeklinde konuştu.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika