Okurumuz her sabah işine yürüyerek gittiğini ve çarşının içinden geçtiğini söyledi.
özelikle gıda işi yapan işyerlerinin ve lokantaların o saatte açılmadığını söyleyen okurumuz “Ancak sabahın o erken saatinde bu işyerlerine tedarikçiler tarafından getirilen ekmek ve benzeri gıda maddelerinin kapalı dükkan kapısının önüne bırakıldığını görüyorum. Ekmek ve diğer gıda maddeleri naylon torba içinde, ağızları açık şekilde kapı önüne bırakılıyor. Dükkanını açmak için gelen işyeri sahibi de bu malzemeleri içeriye götürüyor. Ancak dükkan açılıncaya kadar o ekmekler ve diğer gıda maddeleri öylece duruyor ve sokağın tüm tozu toprağı ve mikrobu o ekmeklerin üzerine yığılıyor” dedi.
Bunların o işyerlerinde tüketildiğini söyleyen okurumuz, hijyen konusunda nedense hiç dikkat edilmediğinden yakındı.
Bu durumun kontrol altına alınması gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika