EDİZ YASA BOĞDU

Geçtiğimiz sezon devre arasında Eskişehirspor'a katılan Ediz Bahtiyaroğlu efendi kişiliği ile dikkat çeken bir isimdi. Ne konuşur, ne bir şeye karışır sadece işini yapan bir isimdi. Sahaya çıktımı yüreğini ortaya koyar, kulübede ise sırasını beklerdi.
Salı günü tesislere gittiğimiz de bütün takım arkadaşları gibi antrenman öncesinde oldukça keyifli idi Ediz'de. Ne olduysa gecenin bir yarısı oldu. O gece 01.40'da bir telefon geldi. Yönetici Ahmet Akpınar ağlayarak "Ediz'i kaybettik" diyordu. İnanamadım. Ancak "Acı haber tez duyulur" derler. Hemen arka arkaya telefon ve mesajlar gelince apar topar Ediz'in Batıkentteki evine gittim. Başkan Halil Ünal başta olmak üzere yöneticiler, teknik heyet, takım arkadaşları olayın şokunda hala inanamıyordu, Ediz'i kaybettiklerine. Ancak genç futbolcu hayatını kaybetmişti. Özellikle de Ankara'dan birlikte gelen ve aynı evi paylaşan Hürriyet perişandı.
Evin önünde nerede ise sabahladık takım arkadaşları ve sevenleri ile.
Dün ise tesislerde düzenlenen törenle Ediz'i ebedi yolculuğu uğurladık.
Sadece Eskişehirspor'u değil tüm spor camiasını ağlattı Ediz.
Allah rahmet eylesin. Yattığı yer nur olsun.
Eskişehirspor'da daha önce de Sinan Alağaç 25 yaşında kalp krizinden vefat etmişti. Ediz 'de yine kalp krizinden hayata gözlerini yumdu.
Tüm camianın başı sağ olsun.
Seni unutmayacağız Ediz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi