spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

Es-Es Başkanını Arıyor: HEMŞO,SEN DE ADAY MISIN?....

         öncelikle yukarıdaki ”Absürt” başlığın,  6 Ekim 2019 günü yapılacak Eskişehirspor kongresinde başkan adayı olmak için “ hevesli” olanların çoğalmasına dikkat çekmek için atıldığını; aşağıda ele alacağım yazının da, bu adaylara rehber olmak amacıyla yazıldığını belirteyim. Ayrıca, başkan adaylarından sayın Sebahattin TETİK’ in; üyesi olduğum ESES DER’ i  (Eskişehirspor Destekleme Güçlendirme,  Taraftar ve Spor Kulübü. Derneği)  arayarak :”26.09. 2019  tarihinde basına açık olarak yapacağı istişare toplantına katılmamızı ve görüş beyan etmemizi istemesi “ üzerine ,Dernek yönetim kurulu üyemiz  A. Haydar çELİK  ve Denetim Kurulu üyemiz Mustafa PULSAT ile birlikte katıldığımız  bu toplantıdaki izlenimlerimin, konuyu ele almamdaki etkenler olduğunu söyleyeyim ve konumuzu pekiştirmek adına  sayın TETİK’ in yaptığı istişare toplantısından başlayayım.


1-TOPLANTI İZLENİMLERİ


--Sayın Tetik ve grubunun basına açık olarak yaptığı toplantının hangi amaçla yapıldığı tam olarak anlaşılamamıştır. Zira önce yönetime aday olduklarını ve Odun pazarı belediye başkanı Kazım Kurt ile görüşerek destek aldıklarını belirten grup, daha sonra birlik-beraberlik çağrısı yaparak başka bir grup ile birlikte hareket edebileceklerini söylemişlerdir.


--Kaynakları konusunda ser verip sır vermeyen grup sözcülerince, basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında  önümüzdeki hafta basın toplantısı ile gerekli açıklamaların yapılacağı ifade edilmiştir.


--Grup üyelerinin sık-sık hamaset edebiyatı yaparak” ellerini değil gövdelerini taşın altına koyacakları” şeklindeki sözleri, toplantıyı takip eden ama grubun dışında kalan Es-Es sevdalılarına pek inandırıcı gelmemiştir.


--Bu  toplantı ile ilgili söylenecek son sözün: Bayram değil, seyran değil; Eniştem beni niye öptü” atasözümüzün içinde saklı olduğunu belirtelim ve konumuzun diğer bölümlerine geçelim.


2-NASIL BİR BAŞKAN ?.


       Eskişehirspor gibi yarım asrı çoktan geride bırakmış koca bir çınara başkan olmak isteyen ve o “ onurlu” koltuğa oturup görevi layıkıyla yapacak  o kadar isim var ki!.. isimlerini sıralamaya kalksak bu satırlar yetmez elbette…Ama, son 10 yıldaki yönetim hatalarından dolayı gittikçe eriyen ve kurumaya  yüz tutan bu koca çınarı bugünlerde ayağa kaldıracak tek güç -maalesef – “PARA “ dır ve  06 Ekim2019 Pazar günü yapılacak olan Eskişehirspor Kongresinde  Sivrihisarlı hemşerimiz Nasreddin Hoca’ nın dediği gibi: “Parayı veren, düdüğü çalacaktır”..


        Yazının sonunda Kongrede  aday olmak isteyenlere  son uyarılarımızı yapalım.


3-SAYIN BAŞKAN ADAYLARI:


Lütfen;


-Yörük sırtından kurban kesmeden kendi işinizi kendiniz görünüz.


- Kongrede Hamaset edebiyatı  yapmayınız.


-Onun-bunun-şunun desteği arkamda söylemlerini dile getirmeyiniz,


-Şu kadar kaynak yaratacağım; evimi-arabamı satacağım hikayeleri anlatmayınız..


-Kısacası, bu büyük camianın artık masal dinlemeye karnının tok olduğunu biliniz.


         Yapılmayacakların listesini uzatmak olası ama yapacağınız tek bir şey var : 


Cebinize ;


Paranızı,


Kaynaklarınızla İlgili Belgelerinizi,


 İcra Dosyaları ile ilgili ödeme Planlarınızı


koyarak geliniz.


 


          Bendeniz Es-Es sevdalıları adına;


 İSTİRHAM(Rica) EDİYORUM EFENDİM….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI) Arşivi