Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Esnaf da ses çıkartmıyor

Okurumuz  aracında meydana gelen arıza nedeniyle de küçük sanayi sitesine gitmek durumunda kalmış.


"Bu güne kadar hep uçakla Türkiye’ye geliyordum. Bu kez aracımla geleyim dedim. Eskişehir’e geldiğimde de aracımda bir arıza meydana geldi. Bana küçük sanayi sitesinde aracımın sorununun giderilebileceğini söylediler. Ben de denileni yaptım. Küçük sanayi sitesine gittim ve aracımı ilgili bir işyerine götürdüm. Sağ olsun ilgilenildi ve aracımdaki sorun giderildi" dedi.
Ancak, küçük sanayi sitesinde oldukça şaşırdığı bir olaya şahit olduğunu söyleyen okurumuz "Sitede büyük bir düzensizlik var. Araçlar boş buldukları her yere park etmiş. Yolun ortasına bile araç koyanlar vardı. üstelik, diğer araçların sürücüleri bu duruma hiç ses çıkartmıyor, sanki doğal bir davranışmış gibi hareket ediyorlardı" dedi.
Orada çalışan esnafların da bu karmaşık duruma hiç müdahale etmemesini yadırgadığını söyleyen okurumuz "Araç geliyor, dükkanın önüne çapraz duruyor. Bir başka araç gelip onun yanına ters yönde duruyor. Ortada bir araçlık geçebilecek bir yer kalıyor ve bütün araçlar o tek araçlık yerden geçebilmek için dakikalarca birbirini bekliyor. Ben hiçbir yerde böyle bir şey görmedim" diyen okurumuzun söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi