Okurumuz, özellikle çarşı bölgesinde gördüğü çirkin bir manzaradan bahsetti.
Şehrin en kalabalık yerlerinde her ağaca bir bisiklet, motosiklet ya da bir tabela bağlı olduğunu söyleyen okurumuz, sanki ağaçların bu saydıkları aletler bağlansın diye dikildiğini ifade ederek “Böyle bir şey olamaz. Hemen her ağaçta bir şeyler bağlı. Bu durum hem göz zevkini bozuyor hem de insanların rahatlıkla yürümelerini engelliyor” dedi.
Bu tür bisiklet ve motosikletler için ayrı yerler yapılması gerektiğini, ağaçlarda bağlı olan bisiklet ve motosikletlere de ceza kesilmesi gerektiğini söyleyen okurum, tabelaları ise ağaçlara bağlayan esnafa ceza yazılmasını istedi.
Okurumuzun konuya ilişkin olarak bize aktardıklarını biz de aynı şekilde köşemize alıyor ve konuyu ilgililerdin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika