HİÇ HESAPTA YOKTU...

önce Göztepe galibiyeti ardındanda deplamda Bandırma'dan alınan 3 puan ile hepimiz Eskişehirspor'un Adana Demirspor'u da rahat yeneceğini düşündük. Hatta hafta içinde Mustafa hoca bile basın toplantısında gayet rahat görüntü verip açıklamalarda bulundu. Hatta fikstür avantajından bahsedenler bile oldu... Ama maç oynanmadan kazanılmıyor. İşte dünkü Adana Demirspor maçı...
Ligte orta sıralarda yeralan Adana takımı dün Eskişehirspor'a kök söktürdü. öncelikle 1 puan için gelen mavi şimşekler uyunmul bir defans anlayışı ile önce Es-Es'i durdurup sonrada etkili oyuncusu Pote ile gol aradı. Nitekim bu taktik Adana'da tuttu.


Peki Eskişehirspor ne yaptı.
Her nekadar  kırmızı şimşekler maça iyi başlasada 6'ncı dakikadaki Erkan'ın karşı karşıya kaçırdığı gol belkide kader anıydı. Bu pozisyon gol olsa rakip erken golle dağılabilir, kırmızı şimşekler ise golün verdiği rahatlıkla daha etkili olabilirdi. Ama olmadı.
Eskişehirspor rakibi karşısında inanılmaz bireysel hatalar yaptı ki rakip 4 değil daha fazlada gol atabilirdi.
İlk maçta sakatlandığına sevindiğimiz Pote dün 3 gol atarken maalesef bu oyuncuya hiç bir önlem alınmaması dikkatlerden kaçmadı. Tamam yenilebilirsin ancak şampiyonluğa oynayan takımın evinde tamda istim üzerindeyken 4 gollü mağlup olması hiçde iyi olmadı.


Yenilgi dünyanın sonu değil. Şampiyonluk trenide kaçmış değil. önemli olan Denizli ve ekibinin bu mağlubiyetten çok önemli dersler çıkarması...
Dün maçın devrearasında anında hamle yapıp skoru değiştiren Denizli hocadan 2-2'den sonra Ramazan hamlesini de beklerdim. Ancak Mustafa hoca ıskarla bekleyi son dakikalarda Murat tercihini kullandı.
Gelelim futbolculara... özellikle hücum hattında çok şey beklediğimin kaptan Erkan, Ofoedu ve Bruno neden bu kadar etkisiz anlayamadım. Ya defansa ne demeli. Son haftalarda öve öve bitiremediğimiz defans hattındaki oyuncular umarım dünkü maçı gözönüne alıp bir daha aynı hatalara düşmez.
Evet yenildik hemde farklı. Ama ben bu takıma inanıyorum. Ve herkesinde inanıp destek olması gerekli. çünkü bu sezon Eskişehirspor'un tek çaresi var o da şampiyon olmak. Sezonu bu oyuncularla tamamlayacağımız için hepimizin bu takıma güvenmesi gerekli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi