Gazetemize ulaşan bir okurumuz, ilçe araçlarının güzergahlarının değişmesinin ardından zaman kaybı yaşadıklarını ve bu duruma bir çözüm bulunmasını talep etti.
Okurumuz, “İlçe araç güzergahı 2 hafta önce değişti. Otogardan kalkıp ilçe merkezi Odunpazarı’na girip tekrar çıkış yapılıyor. Zaten araçlar otogardan full dolu kalkıyor. Tekrar Odunpazarı’na girip zaman kaybedince akşam işe geç kalıyoruz. 45 dakika kayıp oluyor ve kimseyi de alamıyoruz araçlar dolu olduğu için. Ya eskisi gibi Odunpazarı’ndan kalksın ya da otogardan kalksın. Kimi işine geç kalıyor. Kimi evine gece yarısı varmak zorunda kalıyor. Bir çözüm lütfen” dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika