KALDI 8 MAÇ...

Milli aranın ardından Eskişehirspor’un Bandırma deplasmanı çok önemliydi.
Göztepe galibiyeti ile iyi bir hava yakalayan Kırmızı Şimşekler şampiyonluk yolunda seri galibiyetlerini sürdürebilmesi için Bandırma’yı da yenmek zorundaydı.
Maça geldiğimizde daha önceki haftalara göre farklı bir Bandırmaspor gördük sahada. Arayı Antalya’da kamp yaparak geçiren Bandırmaspor’da yönetimin Eskişehirspor maçı için ekstra prim verdiğini duyduk. Böyle oluncada sahada Bandırmalı oyuncular galip gelmek için varını yoğunu ortaya koydu. Ve net gol pozisyonları yakaladı.
Eskişehirspor’a gelince Göztepe maçındaki futbol dünkü maçta yoktu. Buna rağmen oyunu bırakmayan kalesinde net tehlikeler yaşasada gol için saldıran Kırmızı Şimşekler son dakikalarda da olsa istediği 3 puanı aldı.
Dünkü maçta şans faktörü kesinlikle Es-Es’in yanındaydı.

Deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Dünde Erkan, Hürriyet ve Ramazan gibi etkili oyunculardan yoksun bir şekilde en iyi kadroyu sahaya sürdü. Ancak Kaan’ın yerine Meye veya Murat Uçar’ı oyuna almasını beklerdim. Ancak o Bilal Aziz’i tercih etti. Semih’de ise kafasındaki acaba soru işaretini de gidermek istedi. Nitekim en son 30 Ekim’de yine Bandırma maçında golünü atan Semih aylar sonra yine Bandırma maçında sahneye çıkarak Eskişehirspor’a çok önemli bir 3 puan kazandırdı. Daha önceki takımlarda nöbetçi golcü olduğunu gösteren Semih dün de attığı klas golle “Ben bitmedim” der gibi mesajını da verdi.

Dün sahada futbol olarak iyi görüntü vermesede mücadele anlamında yüreğini ortaya koyan oyuncuları kutluyorum. özelliklede Hakan çinemre’ye yine ayrı parantez açmak gerekli. Bunun yanında kaleci Boffin yine görevini yapanların başında geldi. Tabiki en büyük alkış yine Es-Es’in büyük taraftarına...
Dün bir kez daha takım nasıl desteklenir Eskişehirspor taraftarı bunu herkese gösterdi. En güzel olay ise Semih’in golünden sonra ve maç sonrası taraftar futbolcu bütünleşmesiydi. Şimdi herkes sandıktan bayraklarını çıkarsın. Şampiyonluk için sadece 8 maç kaldı. Kenetlenelim ve artık bu işi bitirelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi