Okurumuz şehir merkezinde, özellikle yaya yolları üzerinde yerlerinden oynayan bir sürü kare taşların olduğunu söyledi.
Bu durumun insanların üzerinde yürümesini zorlaştırdığını söyleyen okurumuz, özellikle yağışlı havalarda da bu yerlerinden oynayan kare taşların büyük bir sıkıntı yarattığını ifade eden okurumuz önceki gün bu taşların onarıldığına şahit olmuş.
Cep telefonu ile kaydettiği manzarayı bize mail yoluşla göndermiş.
İki Eylül Caddesi’nden Köprübaşına çıkan sokak üzerindeki kaldırımlarda Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin onarım çalışması yaptığını ve bunun da kendisinin hoşuna gittiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika