Gazetemizi Emek Mahallesinde n arayan okurumuz tramvay ile ilgili olarak bir talebini dile getirdi.
Mesai dışındaki günlerde kendi bölgelerinden şehir merkezine yoğun bir nüfusun geldiğini söyleyen okurumuz, tramvayların bu talebe yetişemediğini söylüyor.
Havaların güzel olduğu günlerde toplu ulaşımı kullanan kişi sayısının daha da arttığına dikkat çeken okurumuz; “71 Evler’den hareket eden tramvay daha Ertaş durağına gemeden tıklım tıklım doluyor. Bu duraktan sonra tramvaya binmek adeta mucize. Bu yüzden mesai dışı günlerde ve özellikle Pazar günleri ek tramvay seferleri istiyoruz. Mahallemizden çarşıya gidip gelmek işkenceye döndü artık. Bari biraz olsun şu işi rahatlatın” diyor.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika