SEZONUN EN RAHAT MAÇI

Eskişehirspor bu sezonun en rahat maçınıdı dün Osmanlı Stadı'nda Bandırmaspor'a karşı oynadı.
Erken gelen goller maçı koparırken Kırmızı Şimşekler bu sezonun hem en rahat galibiyetini hem de en farklı skorunu alarak 3 puanı kaptı.


Ligde 9 hafta geride kalmasına rağmen Teknik Direktör Alpay Özalan hala kadroyu oluşturamadı. Dünde stoperde oynayan Berkay'ı kulübeye çekip Aykut'u tribüne yollayan Alpay hoca defansta Hakan, Uğur İnceman ikilisini oynattı. Rakip Bandırma fazla baskı yapmadığı için stoperler rahattı. Ancak Adana Demir, Malatya hatta Sivas maçlarında da bu ikiliye görev verirse Eskişehirspor defansında sorun yaşanabilir.
Daha önce hep kanatlarda izlediğimiz Kaan Kanak'ın dün ilk yarıda orta alanda oynamasıda ilginçti. Bir türlü ideal 11'i oluşturamayan Alpay hoca bu gidişle daha kadroda çok oynayacağa benziyor.


Dün hem farklı skor hemde alınan galibiyet arka arkaya oynanacak olan çok önemli maçlar öncesinde moral oldu. Umarım bu moralle zorlu maçlardan da başarılı sonuçlar alırız. Ancak dünkü farlı galibiyet kimseyi kandırmasın. Kesinlikle ayaklarımızı yere sağlam basalım ve önemli maçlara iyi hazırlanalım. Yoksa her takım Bandırma gibi açık vermez.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi