Gazetemizi arayan okurumuz çevreyolunda yapılan yeni bir uygulama için flikâyetini dile getirdi.
Tepebaflı kavfla€ında, Batıkent’e dönüfllerin kapatıldı€ını söyleyen okurumuz, bu kapatma ifllemine anlam veremedi€ini söyledi.
Daha önce sola dönüfl tabelası konularak dönüfl yasa€ı getirilen bölgenin tamamen kapatıldı€ına dikkat çeken okurumuz; "Orada bir hastane var. çok yo€un flekilde kullanılan bir bölge! Daha önce de bir düzenleme ile Batıkent tarafına girifl için yeni yol güzergâhı yapılmıfltı. fiimdi o güzergâhı gösteren tabelalarda kaldırılmıfl. Batıkent’e dönüfl tamamen kapatılmıfl. Batıkent’e girebilmek için Sö€ütönü ayrımına kadar gitmek ve yeniden Ankara yoluna dönmek gerekiyor. Yolumuz hayli uzadı. Yapılan yol kapatma uygulaması umarız yeniden gözden geçirilir" dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika