UMUTLAR AZALIYOR...



Kim ne derse desin ben dünkü Beşiktaş maçından azda olsa ümitliydim. İki hafta mağlup olan kırmızı şimşeklerin İstanbul'daki Beşiktaş maçında iyi futbol oynamasada iyi mücadele edeceğini tahmin ediyordum.

Ama yanılmışım... Son iki haftadaki takımdan fazla bir değişiklik yok. Sadece Samet hoca sağ kanatta Sezgin, sol kanatta da maç eksiği olan İshak'ı ilk 11'de oynattı. Kanatları iyi kullanan Beşiktaş usta golcüsü Gomez ile goller bulup Es-Es'i bitirdi.


Samet hocanın kanatlardaki sürprizi Beşiktaş'a karşı olmamalıydı. Sağ kanatta Toko, sol kanatta da Anıl'la başlamak daha faydalı olurdu. Takım bırakın futbol oynamayı eski mücadele gücünden de yoksun. Boffin 3 gol yedi ama 3-4 tanede net çıkardı.
Sonuçta Eskişehirspor Beşiktaş'a da mağlup olarak hem yenilgi serisini sürdürdü, hem de ligde kalma umutlarını azalttı.


Tek üzüldüğüm gerek İstanbul'a gelen ve tribünden takıma destek olan gerekse ekranları başında maça kenetlenen taraftarın yine üzülmesi idi. "Çıkmadık candan Ümit kesilmes" derler. Bizde ümitlerimizi sonuna kadar sürdürelim. Bakarsın herşey tersine döner. Ancak bu futbol ve mücadele ile işimiz gerçekten zor...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi