YENİLGİ HİÇ HESAPTA YOKTU...



Ligde son 3 maçtır mağlup olmayan Eskişehirspor dün Paşa'ya vuruldu.
Teknik Direktör Samet Aybaba geçtiğimiz haftaki kazanan takımı bozarak Engin Bekdemir gibi etkili silahını kesip Murat gibi genç bir oyuncu ile maça başlaması bence hataydı. Bu hatayla maça başlayan Eskişehirspor'da ilk 45 dakika pozisyona bile giremedi.
Hatasından dönen Aybaba Engin'le ikinci yarıya başlarken takımada hareket geldi. Emre'nin golü Eskişehirspor'a puan getirmeye yetmedi. Dünkü maçta her nedense futbolcular mücadele yönünden tam not alırken futbol ve pozisyon anlamında gününde değildi.
Futbolda yenmek gibi yenilmekte var. Bunu bir kaza olarak görelim ve bundanda en güzel dersi çıkaralım.

Gelmelim taraftara ...
Dün Eskişehirspor taraftarı İstanbul'da adeta şov yaptı. Ligde son sırada yeralan bir takımın taraftarı ancak takımına bu kadar sahip çıkar. 2 binin üzerinde Es-Es'li İstanbul'a akın ederken tribünde de inanılmaz şov yaptı. Büyüklüğünü bir kez daha gösteren Es-Es'li taraftarlar maalesef bu destiğin karşılığını alamadı. Dünkü maçta en üzüldüğümde taraftarın İstanbul'dan boynu bükük ayrılmasıydı.


Ya maç sonrası olaylara ne demeli. Bir iki Kasımpaşalı'nın yaptığı hata ile koca camiayı suçlamamak gerek. Ancak şu bir gerçek ki Eskişehirspor'un kendisinden başka hiç bir dostu yok. Olsa zaten sonuç dünkü gibi olmazdı...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi