Okurumuz, İnşaat çalışmaları nedeniyle kapatılan kaldırımlardan yakınmış.
Birisinin Kızılcıklı caddesi üzerinde, diğerinin ise Sakarya caddesinin başında iki inşaat çalışmasına şahit olduğunu, her iki inşaatın da, yayaların yürüdüğü kaldırımı kapattığını söyleyen okurumuz "Tamam inşaatlar yayaların zarar görmemesi için tedbir alacak ama, aldıkları tedbir kaldırımların tamamen kapatılması olmamalı" dedi.
Aslında, inşaatların kaldırımları kapatmasının imar uygulaması açısından yasal olmadığını fakat kimsenin bu durumu görmediğini söyleyen okurumuz "Gerekli denetimler yapılmıyor. Halbuki resmen yasak olan işler yapılmakta. Belediyelerin ya da ilgili kamu kurumlarının biraz denetimi ile bu mesele çözüme kavuşturulur. Ama nedense yetkililer böyle durumları hiç mi hiç görmek istemiyor" dedi.
Hiç kimsenin, yayalar için ayrılan kaldırımları işgal etmeye ve kapatmaya hakkı olmadığını da sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika