Suya zam yapıldığına tepki gösteren okurumuz, kurumuz,Kalabak suyu damacanalarının çamur içinde olduğunu söyleyerek, “Hiç olmazsa bu zam sonrasında damacana kapları yenilenir. çünkü pislik içinde oluyor” dedi.
Bir süredir damacana kılıfını evde tuttuklarını sadece damacana aldıklarını söyleyen okurumuz, son günlerde, belki de yağışların da etkisiyle damacanaların da çok pis durumda olduğunu söyledi.
Her aldıkları damacanayı evde yıkamak durumunda kaldıklarını söyleyen ve sonuçta pisliğin içilen suya da tesri olduğunu kaydeden okurumuz,Damacanaların daha temiz olması gerektiğini ifade etti.
Bunun biran önce yapılması gerektiğini de konuşmasında belirten okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika