Gazetemize ulaşan okurumuz kentin merkezindeki kötü bir görüntüden şikayetçi oldu. Eskişehir’in en modern bölgelerinde zemin taşlarının yerinden kalktığını anlatan okurumuz, “Caddelerde yürümekte zorlanıyoruz” dedi.
özellikle İki Eylül ve İsmet İnönü gibi sadece yayalar için düzenlenmiş caddelerde renkli taşların yerinden kalktığını anlatan okurumuz; “Bu iki cadde şehrin prestiji konumunda. Böylesi caddelerde zemin taşlarının yerinden onaması ya da çökme yapması hiçte yakışmıyor. Hele hele yağışlı günlerde, taşların altında biriken bütün sular üzerimize sıçrıyor. Belediyemiz bu konuda gerekli önlemleri almalı. Tamirat işlerini hemen yapıp caddelerimizi eski güzelliğine kavuşturmalı” diyor.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika