EMKO GENEL KURUL İLANI

EMKO
S.S. ESKİŞEHİR MOBİLYA VE AĞAÇ İŞLERİ
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Kooperatifimiz 08-06-2024 Cumartesi günü saat: 10:00’ da Emko Oto Galericiler İş Merkezi, Teras Life Düğün Salonu (Emko Sanayi Sitesi Göreme Sk. No:2- Emko Galericiler Site D Blok 1.-2.Kat - (Türk Telekom Lise Karşısı) ESKİŞEHİR) adresinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.

Ortakların toplantıya bizzat iştirak etmeleri, mazeretleri nedeni ile gelemeyeceklerin temsil belgesi düzenleyip (Kooperatif ana sözleşmesinin 24. maddesi gereğince temsilci; kooperatif üyesi veya 1. derece akraba)-(Anne, baba, eş, çocuk olabilir) imza ederek temsilcilerinin bu belge ile hazır bulunmasını temin etmeleri önemle rica olunur.

NOT : GENEL KURUL İÇİN TEK TOPLANTI YAPILACAK OLUP, ORTAKLARIMIZIN MUTLAKA KATILMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

YÖNETİM KURULU

GÜNDEM:

  1. Yoklama, açılış, divan teşekkülünün oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması.
  2. 2023 yılı yönetim kurulunun faaliyet raporunun, denetim kurulu raporunun, bilanço ve gelir gider hesaplarının ayrı ayrı okunması, okunan raporların müzakere edilmesi ve kabulü veya reddi.
  3. Yönetim ve Denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası.
  4. 27.05.2023 Tarihli genel kurulda, 23765 Ada 1 parselde bulunan Ticari Alanın kat karşılığı verilmesi yönünde yönetim kuruluna verilen yetkinin güncellenmesi.
  5. 14.05.2022 Tarihli genel kurulda, Kat karşılığı müteahhite verilen 23806 ada 1 parsel Ticari Alanımızda oluşacak işyerlerinden, müteahhitin hissesine düşen işyerlerinin ihale şartnamesine bağlı olarak kat karşılığı temlik akdi için yönetim kuruluna verilen yetkinin güncellenmesi.
  6. Kooperatiflerin, Bakanlıkça hazırlanan yeni örnek ana sözleşmeye intibakı yapılması gerektiğinden; Kooperatif Ana Sözleşmesinin Yeni Ana Sözleşmeye İntibakının görüşülmesi.
  7. 2024 yılı tahmini bütçe ve çalışma programının okunması, müzakeresi, karara bağlanması, ortaklardan tahsil edilecek aylık taksit miktarlarının görüşülmesi, ödenmeyen aidatlar için gecikme zammının ve huzur haklarının belirlenmesi.
  8. Dilek, temenniler ve kapanış.
#ilangovtr BASIN NO: ILN02028313