"Dayanışma panzehirdir"

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tamboca yaptığı yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk çerçevesinde korona mücadelesinde verilecek tüm görevlere hazır olduklarını söyledi.Tambova açıklamasında; “Bu zor günlerde dayanışmanın...

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tamboca yaptığı yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk çerçevesinde korona mücadelesinde verilecek tüm görevlere hazır olduklarını söyledi.


Tambova açıklamasında; “Bu zor günlerde dayanışmanın toplumsal bir panzehir olduğuna inanan birisi olarak; bazı yetkililere ilettiğim gibi, ilgili resmî kurumlara ve kişilere, her hangi bir sosyal sorumluluk görevini üstlenmeye hazır olduğumu, basınımızın aracılığıyla da tekrar duyurmak isterim. Duyarlı bir insan ve sorumluluk sahibi bir vatandaş olarak, elimi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğimi açık yüreklilikle ifade ediyorum. Bu, tüm insanlık için bir tehdittir ve ancak, hep birlikte mücadele ederek bertaraf edebileceğimiz zorlukta bir vakadır. Tüm ulusumuza ve dünyaya sağlıklı günler diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri