Engellinin park çilesi

Yayaların can güvenliği için kullandığı kaldırımlar, bırakılan araçlar nedeniyle uzun süre kullanılamaz hale getiriliyor.Yayaların can güvenliğini hiçe sayan sürücüler artık engelli vatandaşları bile düşünmeyerek kullandıkları...

Yayaların can güvenliği için kullandığı kaldırımlar, bırakılan araçlar nedeniyle uzun süre kullanılamaz hale getiriliyor.


Yayaların can güvenliğini hiçe sayan sürücüler artık engelli vatandaşları bile düşünmeyerek kullandıkları geçiş güzergâhlarını ahi işgal etmeye başladı. Tekerlekli sandalyeleri ile kaldırımları kullanan engellilere, büyük engel çıkartan araç parkları vatandaşlarında haklı tepkilerine neden oldu. Kentin çeşitli cadde ve sokaklarında yer alan ve engellilerin kullandığı kaldırımlara yapılan araç parklarına isyan eden Eskişehirliler, yetkilileri de göreve davet ederek biran önce park konusunda erekli denetimlerin yapılması gerektiğini söylediler. Engelli yollarını bile işgal eden araç sahiplerinin tespit edilerek ceza uygulanmasını da sözlerine ekleyen vatandaşlar, Eskişehir’deki trafik denetimlerinin de yeterli düzeyde olmadığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri