"ESKİŞEHİR'DE MÜTHİŞ İŞLER YAPIYORUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde“ gerçekleştirilen “Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri”...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde" gerçekleştirilen "Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri" programına katıldı. Seferihisar'da bir otelde gerçekleştirilen programda Kılıçdaroğlu, SODEM üyesi olan 122 belediye başkanına hitap etti.

ESKİŞEHİR'İ BİLE
ANLATAMIYORUZ
Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına bir kentte yaşayan insanların neler isteyebileceğini ve belediye başkanlarının yapabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Sosyal demokratik olduklarını inanan başkanlarımız bir dernek kurarak, güç birliği yaptıklarını, en başarılı projeleri de CHP'li belediye başkanlarının yaptığını savundu. CHP'li belediyelerin yaptıkları işleri mütevazı kişilikleri nedeniyle geniş kitlere aktarmadıklarından yakınan Kılıçdaroğlu, "Ama geniş kitlelere aktarmalıyız. Bir belediye başkanın olduğu yerde nefes almak için CHP'li belediyelerin olduğu yere giderler. Köprü tarihi olan Bursa ile başkenti düşünün. Arada Eskişehiri'miz var. Turistler Bursa ve Ankara'ya değil, Eskişehir'e gelirler. Neden? Bakıldığı zaman çok güzel şeyler yapıyoruz ama bunları yeteri kadar anlatamıyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri