Eskişehir'de yapılacak kermesin geliri huzurevlerine verilecek

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi 14. Geleneksel yeni yıl kermesi düzenlendi.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi 14. Geleneksel yeni yıl kermesi 3 aylık hazırlığın ardından düzenlendi. Kermeste yiyecek ve içecek satışından farklı olarak vakıf üyeleri tarafından el emeği olarak hazırlanan ürünler de satışa sunuldu.

Kermesten elde edilen gelirler vakfın Mihalıççık’ta bulunan Huzurevi’nin giderlerine harcanacak.

Söz konusu kermes 24 Aralık saat 18.00’e kadar devam edecek.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği kermesin açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin katılım gösterdi.

Açılışta konuşan Şube Başkanı Yasemin Öztürk, “Vakfımıza ait Mihalıççık'ta bulunan huzurevinde kalan yaşlılarımızın daha iyi koşullarda kalmaları için Eskişehir Şubesi olarak çok özverili ve fedakâr 10 gönüllü vakıf üyesi ile birlikte bu kermesimizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Öztürk, yaptığı açıklamada kermesin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Güncel Haberleri