"Örgütler demokrasinin temel taşıdır"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ve meslek örgütlerinin yöneticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Türkiye Parazitoloji Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri ile...


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ve meslek örgütlerinin yöneticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Kurt son olarak Türkiye Parazitoloji Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Parazitoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf özbel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Türkiye Parazitoloji Derneği’nin yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kurt, derneklerin ve vakıfların önemine dikkat çekti. Başkan Kurt, dernek, vakıf ve meslek örgütlerinin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunun altını çizdi.
Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Türkiye Parazitoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf özbel ise, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri