Saraysız Başkan bugün Odunpazarı'nda

Odunpazarı Belediyesi, Dünyaca ünlü devlet başkanını ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en fakir devlet başkanı olarak bilinen Uruguay Eski Devlet Başkanı Jose Mujica bugün Odunpazarı’na geliyor.HABERİ;Mujica, bugün saat...

Odunpazarı Belediyesi, Dünyaca ünlü devlet başkanını ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en fakir devlet başkanı olarak bilinen Uruguay Eski Devlet Başkanı Jose Mujica bugün Odunpazarı'na geliyor.
HABERİ;
Mujica, bugün saat 12:00'de Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret ederek, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışanlarla birlikte öğle yemeği yiyecek. Mujica daha sonra saat 15:00'de Devrim Otomobil Müzesi ve saat 16:00'da da Odunpazarı Belediyesi Halk Market'i ziyaret edecek.
Yarın ise saat 10:00'da Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezecek olan Mujica, saat 15:00'de Kurşunlu Külliyesi'nde "İktidarda bir kara koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" isimli kitabını imzalayacak. Kitap tanıtımının ardından Mujica, saat 19:30'da Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek panele katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri