Türk Eğitim Sen'den Eğitim Bir Sen tepkisi

 Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Gürol Yer, geçtiğimiz hafta içerisinde Eskişehir Teknik Üniversitesi önünde yapılan açıklamaya tepki gösterdi.Eğitim Bir-Sen Şubesinin açıklaması...

 


Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Gürol Yer, geçtiğimiz hafta içerisinde Eskişehir Teknik Üniversitesi önünde yapılan açıklamaya tepki gösterdi.


Eğitim Bir-Sen Şubesinin açıklaması ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Gürol Yer “İlgili sendika şubesi müflis tüccar durumunda olup ellerimde sendikacılık yapacak kurum kalmamış ve davranış bozuklukları gösteren geçmişi bozuk bir yapıdan ibarettir. Şahsi, kişisel hesap ve talepler için sendikaların kullanılması izani ve vicdani bir durumdur. Bizim bu düşüncemizin tam aksini savunan ve uygulayan sözde sendika özde makam, mevki pazarlamacısı olan sendikacıların basın açıklamasına muhatap üniversitede istediğini yaptıramamanın bir anlamda intikamını almak için üniversitenin adını ve basını kullanmaktan çekinmemektedir” dedi.


Başkan Yer “Onlara tavsiyemiz bizim şerefli sendikamıza ve mücadelemize dil uzatacağına üst yönetimlerin yolunu gözlemeyi, odaların önünde fırsat kollamayı, siyasetçilerin gölgesine saklanmayı bırakıp adam gibi sendikacılık yapmalarıdır” diye tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri