Ligden kalması mucize olan Denizlispor'a Eskişehirspor'un yenilmesi kafaları karıştırdı.
Aslında maç saatine göre her şey yolunda idi.
Yolculuk öncesi futbolculara primlerin dağıtılması ile moraller üst düzeye çıkarken, takıma inançlı olan yönetim ve taraftarda Denizli deplasmanında tam destek verdi.
Maç öncesi Denizli stadı önünde taraftarların kendi aralarında değişik şovlarla maça ısınması, gurbetteki taraftarların Eskişehirspor'u canlı olarak izleme heyecanı, takım sahaya çıktığında büyük sevgi ve de iki takım taraftarı arasındaki centilmenlikler görülmeye değerdi.
Ancak tüm bu güzellikler maç başlayınca takımın performansı ile duruldu.
Sanki karşıdaki takım şampiyonluğa oynayan bir ekip görüntüsü verirken, Eskişehirspor'lu oyuncuların rakibi karşısında teslim olması, mücadele edememesi, bazı oyuncuların takım yerine kendilerine oynamaları, kulübe hataları ile mağlubiyette kaçınılmaz oldu.
Aslında maç öncesi kimse böyle bir skor beklemezken, herkes gibi bizde Eskişehirspor'un deplasmanda rahat bir galibiyet alacağını bekliyorduk.
Futbolda her türlü sonuç var.
Ancak ligden düşmeyi büyük ölçüde garantileyen bir takım karşısında adeta teslim olup, hiçbir varlık gösteremeden yenilgi almak Eskişehirspor forması giyen oyuncular hiç ama hiç yakışmadı.
Sanki iki maç öncesi şampiyonluğa oynayan Beşiktaş'a karşı deplasmanda mücadele edip, çatır çatır futbol oynayan, rakibini sahadan silen takım bu değildi. Peki ne değişti de bu kadar düşüş oldu.
Oyuncuların lig bitmiş de son maç oynanıyormuş gibi bir tavır sergilemelerini hala anlamış değilim.
Şimdi Eskişehirspor'un önünde deplasmanda Ankaragücü, ve evinde Trabzonspor ile oynayacağı iki kritik maç var.
Siyah-Kırmızılı formayı giyen futbolcular ne yapıp edip bu iki maçı alması gerekli.
Çünkü büyük taraftarın takımdan büyük beklentileri sürüyor.
Hemen bir yenilgi geldi diye de pes etmek yok.
BİR YENİLGİ İLE PES ETMEK YOK
Ligden kalması mucize olan Denizlispora Eskişehirsporun yenilmesi kafaları karıştırdı.Aslında maç saatine göre her şey yolunda idi.Yolculuk öncesi futbolculara primlerin dağıtılması ile moraller üst düzeye çıkarken, takıma...