Bağlar Mahallesinde yaşadığını anlatan okurumuz, “öylesine sokaklar var ki tek bir araç bile giremiyor. O derece dar” diyerek başladı şikayetine.
Pek çok aracın sokaklara dönmekte bile zorlandığını anlatan okurumuz; “Bir de bunun üzerine yapılan araç parkları çıkıyor ki, yayalara bile yürüyecek yer kalmıyor” diyor.
Sokakların tamamının yüksek katlı binalarla dolu olduğuna da dikkat çeken okurumuz; “Mahallemiz, şehrimizin en merkezi yerinde. Binalarda binlerce insan yaşıyor. Yüzlerce işyeri de var. Yani olası bir tehlikeye açık bir bölgede yaşıyoruz. Allah korusun, bir yangın çıksa sonucunun ne olacağını kestiremiyoruz. çünkü bir itfaiye aracının bizim sokaklarımıza girmesi imkânsız! Park eden araçlar çekilinceye kadar zaten tehlike daha da büyür. Bu nedenle mahallemiz için bir düzenleme istiyoruz. Korkuyla yaşamak istemiyoruz” dedi.