FENER BUGÜN SÖNMELİ.

Eskişehirspor bugün evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek.Son yıllarda Eskişehirspor rakibi ile oynadığı maçlarda skor olarak çok üstün olmasa da futbol olarak hep üstündü.Gerek geçtiğimiz sezon kupa, gerekse lig maçlarında...


Eskişehirspor bugün evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
Son yıllarda Eskişehirspor rakibi ile oynadığı maçlarda skor olarak çok üstün olmasa da futbol olarak hep üstündü.
Gerek geçtiğimiz sezon kupa, gerekse lig maçlarında futbolun tüm güzelliklerini sergileyen Şimşekler bazı maçlarda futbolun karşılığını sonuç olarak alamadı.
İstanbul'da ligin ilk yarısındaki maçta da futbol oynayan Eskişehirspor kazanan ise Fenerbahçe olmuştu.
Bugünkü 90 dakikanın çok keyifli olmasını bekliyorum.
Hem Ertuğrul Sağlam, hem de Ersun Yanal için de tam bir taktik savaşı olacak.
3 gün önce kazanılan Bursa kupa maçında futbolcular kadar tribündeki taraftar da muhteşemdi. Verdikleri destekle Şimşeklerin kritik maçta galip gelmelerini sağladı. Nitekim bunu oyuncuların sosyal medyada yayınladığı mesajlardan da takip ettik.
Eskişehirspor denince her zaman ilk akla gelen taraftardır.
Bugünde Es-Es'in en büyük destekçisi taraftar olacaktır.
Ancak gişelere bakıyoruz Eskişehir'li den daha çok çevre illerden gelen Fenerbahçeliler maça ilgi gösteriyor. Bugün Eskişehirspor taraftarlarının arasında bir çok Fener'li de yer alacak.
Göreceksiniz bugün Protokol tribünü bile Fenerbahçe'liler ile dolup taşacak. Maça gelmeyenler bile birilerini görmek için gelecek.
Maalesef yönetim aynı geçtiğimiz sezonlardaki yönetimler gibi bilet fiyatlarını pahalı tuttu. 'Rakip Fenerbahçe nasıl olsa tribünler dolacak' dedi.
Aslında biletler sadece Eskişehirsporlu taraftarlara satılıp biraz daha ucuz tutulsa daha iyi olmaz mıydı. Gerçek Eskişehirsporlular tribünlere gelir, takıma destek olur ve sesi kısılıncaya kadar tezahürat yapardı. Ama iş yine ticarete döküldü.
Bursa maçı ile yeni bir sayfa açan Eskişehirspor'un bugünkü maçı da kazanacağına inanıyorum. Yeter ki sahada mücadele eden futbolcular yüreklerini ortaya koysun, kulübe hata yapmasın.
HHH
Bugün maç var ama birkaç kelime de transferden bahsetmek istiyorum.
Yönetim de bazılarının futbolcular ile görüştüğünü duyuyoruz.
Ancak görüşmeler öyle gizli yapılıyor ki sanki devlet sırrı.
Başka zaman resmim gazetelere çıksın diye arayanlar bile her nedense ağzından laf alacağız diye telefonlarımıza bile çıkmayıp, mesajlarımızı cevaplamaz oldu.
Bizler kim kimi alıyor çok meraklı değiliz.
Ancak kamuoyunu ve Eskişehirspor'lu taraftarları doğru haberler ile aydınlatmak zorundayız.
Bu nedenle yöneticilerimizi arıyoruz.
Duyuyoruz ki 33-34 yaşlarda oyuncular ile görüşülüyormuş. O yaştaki futbolcular Es-Es'e ne verebilir ki. Sadece cebini doldurur gider.
Zamanın da Rıza Çalımbay'a 30 yaşın üzerindeki Can Cumhur Bozacı'yı getirdi diye kızmışık ki. Demek ki hata yapmışız.
Neyse maça konsantre olalım.
Büyük taraftarın desteği ile Eskişehirspor coşsun, havalı gelen Fener'de bugün bir sönsün.

Haberleri