NE DEĞİŞTİ?

Eskişehirspor’daki düşüş Trabzon maçında da sürdü.Lige fırtına gibi başlamasına rağmen Gençlerbirliği maçında puan kaybeden, Galatasaray maçında mağlup olan Kırmızı Şimşekler Trabzonspor maçında ise adeta yokları...

Eskişehirspor'daki düşüş Trabzon maçında da sürdü.
Lige fırtına gibi başlamasına rağmen Gençlerbirliği maçında puan kaybeden, Galatasaray maçında mağlup olan Kırmızı Şimşekler Trabzonspor maçında ise adeta yokları oynadı.
İlk iki maçta öve öve bitiremediğimiz takımdan eser yok.
İki maçta 6 gol atan Eskişehirspor son 3 maçta gol bile atamadı. Adeta golü unutan Şimşekler rakip kalede net gol pozisyonu bulmakta da zorlanır hale geldi.
Peki Eskişehirspor'da ne değişti?
Her geçen gün takımı iyi tanıyan, futbolcularla anlaşan Skibbe takımı tanıdıkça büyük hatalar yapmaya başladı.
Forvetteki bütün oyuncular formda diyen Skibbe maalesef golcü oyunculara şans vermiyor.
Defans hala oturmuş değil. Hatalar diz boyu. Yapılan hatalar da Es-Es'e kalesinde ya büyük tehlike yaratıyor, ya da gol oluyor.
Orta sahadaki oyuncuların bir haftası bir haftasını tutmuyor. Top taşıyacak, forvet oyuncuları pozisyona sokacak futbolcu eksikliği giderilmiş değil.
Üretken olamayan, pozisyona giremeyen Kırmızı Şimşekler evinde mahkum bir futbol sergileyence mağlubiyette kaçınılmaz oluyor.
Eskişehirspor'un Alman teknik patronu futbolcular konusunda bazı takıntılarından vazgeçmeli.
Beşiktaş maçını kazandıran, Sivas maçında gol atan Batuhan Galatasaray maçında sakat diye kadroda yoktu. Peki son maçta nerede. Hafta içi Bozüyükspor ile oynanan hazırlık maçında oynayan Batuhan bu maçta da mı sakatlandı. Yoksa başka sıkıntılar mı var.
Geçtiğimiz hafta içi basın toplantısı yapan Skibbe lige verilen arada teknik kadro olarak ilk 5 maçı analiz edeceklerini söyledi.
Skibbe ve ekibi şapkasını önüne koyup, iyi düşünmeli.
Nerede yanlış yaptıklarını bir bir gözden geçirmeliler.
Milli aradan sonra arka arkaya çok zorlu maçlara çıkacak olan Eskişehirspor'un sıkıntı yaşamaması için bu ara iyi değerlendirilmeli.
Eskişehirspor lig öncesine değil, ligin başında aldığı iyi sonuçlara dönmeli.

Haberleri