Seçim tarihi geliyor ama...

Bir yıldan fazla bir süre olmuş aşağıda ki yazımızı…Milletvekili seçimlerine yönelik iktidar partisi AKP nin ne yapması gerektiğini ifade etmişiz kendi çapımızda…Aradan bir yılı aşkın süre geçmiş.Şunun şurasında...

Bir yıldan fazla bir süre olmuş aşağıda ki yazımızı...
Milletvekili seçimlerine yönelik iktidar partisi AKP nin ne yapması gerektiğini ifade etmişiz kendi çapımızda...
Aradan bir yılı aşkın süre geçmiş.
Şunun şurasında da, seçimlere 7 ay gibi bir süre kalmış.
Peki bu süre zarfında işaret ettiğimiz neler yapılmış? İsterseniz önce yadığımız yazıyı bir okuyalım, buna da siz karar verin:
"Mahalli seçimler geldi geçti, şimdi sırada milletvekili genel seçimleri var.
İktidar Partisi Eskişehir'de milletvekili Genel Seçimlerine, mahalli seçimlerde almış olduğu kötü sonuçlarla girecek.
Bu durum da ister istemez, partinin daha farklı yöntemler izlemesi gerektiğini ortaya koyacak.
Eğer bu güne kadar göstermiş olduğu ve tekrarladığı hataları tekrarlarsa, iktidar partisinin Milletvekili seçimlerinde de hüsrana uğraması kaçınılmaz olacak.
O yüzden...
İktidar partisi, eğer 2011 yılında yapılacak olan milletvekili Genel seçimlerinde, Eskişehir'de başarılı olmak istiyorsa, bunun tedbirini mutlaka şimdiden almak durumunda.
-"mahalli seçimlerde kişiler önemlidir. Milletvekili seçimlerinde ise partiler ön plana çıkar" diye düşünüp, rahat hareket ederse, aynı hüsranı bu kez milletvekili seçimlerinde yaşamış olur.

ÖNCELİKLE YATIRIMLAR BİTİRİLMEK ZORUNDA
O yüzden, iktidar partisi milletvekili seçiminin yapılacağı tarihe kadar, Eskişehir'deki başlatılan yatırımları bitirmek durumunda.
Yani...
Çevre yolunda ki çalışmalar başta olmak üzere, demiryolu hattının yer altına alınmasını, Havaalanı inşaatını tamamlamak durumunda.
Eğer bu söylediğimiz yatırımlar tamamlanırsa, AKP nin Eskişehir'de seçmenin karşısına rahat çıkabilmesini sağlayacaktır.
Yok, bunlar gecikir ve tamamlanmaz ise, kamuoyunda ki gelişmeleri yakından takip eden Eskişehir halkı, bu durumu seçimde mutlaka değerlendirecektir.
Dahası...
Bu değerlendirme de, kesinlikle iktidarın lehine bir durum olmayacaktır.

Haberleri