CHP Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu, yeni bir skandala daha imza attı. Daha önce üyelik için başvuranların üyelik formları işleme konulmak yerine çöp kutusuna atılmış, Genel Merkezin ‘’soruşturma açılsın’’ talimatı İl Başkanı Talat yalaz tarafından uygulamaya konulmamıştı.
İl Başkanı Talat Yalaz’ın genel merkezin talimatına rağmen hakkında soruşturma açmadığı Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, yeni bir skandala daha imza attı.
Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Şenol Durur, 23 Şubat 2025 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte üyelik başvurusunda bulunmuştu. Şenol Durur ile birlikte başvuru yapanların tamamı parti üyeliğine kabul edilirken Şenol Durur’un partiye üye yapılmadığı ortaya çıktı.
Şenol Durur’u olayı araştırması üzerine, Odunpazarı İlçe Başkanlığına verilen üyelik başvuru formunun Genel Mekeze gönderilmediği ortaya çıktı. Odunpazarı İlçe Yönetimi’nin bu olayı kasıtlı yapıp yapmadığı araştırılıyor.
Kaynak: Haber Merkezi