Eskişehir'deki bu duvar dertlerinizi bekliyor

Saadet Partisi Eskişehir İl Teşkilatı, Taşbaşı Çarşısı önünde “hayalinizdeki Eskişehir” başlıklı “dert duvarı” çalışması gerçekleştirdi.

Eskişehir’de Saadet Partisi, yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü ‘Dert Duvarı’ etkinliğini sürdürüyor. Saadet Partisi İl Teşkilatı, Taşbaşı Çarşısı önünde 2 Mart Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arası “dert duvarı” çalışmasını gerçekleştirdi. Dert duvarına halkın ilgisi çok yoğundu.

Eskişehirli vatandaşların en büyük sıkıntısı olan geçim derdi en çok değinilen konu oldu. “Adaletsizlik, İşsizlik, hayat pahalılığı, EYT, Staj mağdurları, KHK mağdurları, Atanamayan öğretmenler, Eğitim sisteminin geldiği nokta, elektrik, doğalgaz ve faturalara gelen fahiş zamlar” vatandaşın duvara en çok yazdığı dertler arasında.

Siyaset Haberleri