Pençe – Kilit Harekatında şehit olan Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in cenaze merasimine İYİ Parti’nin Eskişehir il ve ilçe teşkilatlarından katılım gerçekleştirildi. Alpu ilçesi Bozan Mahallesi nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’i son yolculuğuna uğurlayanlar arasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Ongun ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da bulundu.
“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”
Konu ile ilgili olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref olgun şu açıklamalarda bulundu:
“Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışma sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Buraya Eskişehir’imizin şehidi Muhammed Tunahan Evcin'e karşı son vazifemizi yapmaya geldik. Allah bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.”
“SON VAZİFEMİZİ YAPMAYA GELDİK”
İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ise, “Terörle mücadelede şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah'tan rahmet ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Eskişehir’in şehidi Muhammed Tunahan Evcin'e karşı son vazifemizi yapmaya geldik. Eskişehir’in ve tüm Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.
Duygu ve düşüncelerini dile getiren İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan da, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada hemşerilerimizden Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in de şehit olduğunu büyük üzüntüyle öğrendim. Kahraman kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine ve aziz milletimize sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.