“Sokak çözüm değildir”

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan partisinin bayramlaşma etkinliğinde ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Eskişehir teşkilatı İYİ Parti İl binasında bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine İYİ Parti 27. Dönem Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da katıldı. Bayramlaşma programında İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ulucan, “Mevcut iktidarın 23 yıllık yanlış politikaları nedeniyle, emeklilere verilen bayram ikramiyesi 4 bin lira olarak açıklansa da bunun 3 bin lirası verilebildi. Kalan bin lira ise hâlâ verilemez durumda. Bu gidişat devam ederse, ileride ne emekliler ne de kamu çalışanları maaş alabilir hâlde olacak.

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne baktığımızda, gençlerin geleceğe dair endişeleri artarken, CHP hâlâ siyasi provokasyonlarla oy devşirme peşinde. Evet, biz sokağın çözüm olduğunu düşünmüyoruz. Ancak demokratik haklar çerçevesinde yapılan protestoların, provokatif eylemlere dönüşmeden desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü protesto anayasal bir haktır. Fakat bu protestoların provokasyon hâline gelmesi, hiçbir Türk vatandaşının kabul edebileceği bir şey değildir. Biz İYİ Parti olarak milletimizle iç içe, herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Genel Başkanımızın söylemleri ve parti politikamız da bu yöndedir. Ancak hem mevcut iktidarın hem de ana muhalefet partisinin yürüttüğü ‘kayıkçı kavgasına’ artık milletimiz sandıkta dur diyecektir” diye konuştu.

Kaynak; Haber Merkezi

Siyaset Haberleri