4 Ağustos 2011 tarihinde lösemiden hayatını kaybeden Baransel Bakırcı'nın ismi turnuvalarda yaşatılıyor. Anne Burcu Bakırcı, Antalya’da oğlu adına düzenlenen 8.Masterler Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yaparak takımlara başarı diledi. Turnuva öncesi duygusal anlar yaşanırken Anne Bakırcı, komiteye de teşekkürlerini iletti.
İYİ BAŞLAYAMADIK
ARS Mühendislik Eskişehir Masterler ekibi ilk gün Eğirdir Göl Masterler Takımıyla karşılaştı. Zaman zaman tansiyonun ve heyecanın yükseldiği müsabakadan temsilcimiz üç kez geriye düşse de mücadeleyi bırakmadı ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Turnuvanın ikinci maçına ise önceki gün çıkan temsilcimiz, Denizli Nazar Kimya ekibi önünde de maça istediği başlangıcı yaptı. Rakibi karşısında 3-0 geriye düşen Masterlerimiz oyunu bırakmayarak skoru 2’ye getirse de ilk yenilgisini almış oldu. Bugün sona erecek turnuvada ekibimiz kalan maçlarını kazanarak final biletini almaya hedefliyor.
EŞLERDEN DESTEK
Antalya devam eden turnuvada Eskişehir Masterler takımına, bazı futbolcu eşleri de destek veriyor. Caner Karuk, Seyfi İnci ve Antrenör Gürol Bakırcı’nın eşleri ile çocukları müsabakaları yakından takip ediyor. Maçlarda büyük heyecan yaşayan eşler maç sonunda alınan sonuçlara rağmen moral vermeyi de ihmal etmediler.
YALNIZ BIRAKMADILAR
EASKF Başkanı Sadri Atam, Eskişehir Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer ve EASKF Genel Sekreteri Ömer Türedi, Eskişehir Masterler takımının Antalya’daki özel turnuvasını yakından takip ediyor. Her maç öncesi ve sonrası takım ile birlikte olan bu isimler takıma büyük moral verdiler.
YOĞUN MESAİ YAPTI
Eskişehir’in 75 yaşındaki emektar masörlerinden İsmet Turhan sahalardan kopamıyor. Özel davet üzerine Antalya’da devam eden Baransel Bakırcı Turnuvası’nda Eskişehirli Masterler ekibini yalınız bırakmayan deneyimli Masör oyuncuların sakatlıklarıyla yakından ilgileniyor. Her maç öncesi oyuncularla yakından ilgilenen Masör İsmet Antalya’da en çok çalışan isimlerin başında geldi.
ŞANSSIZLIK YAŞADI
Antalya’da oynanan Baransel Bakırcı Turnuvası’nda Eskişehir Masterler takımının önemli silahlarından biri olan Ahmet Gültekin talihsiz bir sakatlık yaşadı. Denizli ekibi karşısında oynanan maçın ilk yarısında arka adalesinden sakatlanan tecrübeli futbolcu maçı tamamlayamayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Durumu ciddi olan Gültekin, kalan maçlarda forma giyemeyecek.