Ahmet Bingöl aranılan Divan Başkanı oldu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl seçimlerim aranılan Divan başkanı oldu.

16 Ekim'de Kütahya’da yapılan Kütahya TÜFAD olağan genel kuruluna TÜFAD Genel Merkezi tarafından gözlemci olarak görevlendirilen Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl genel kurulda Divan Başkanlığı göreveni başlarıyla yürüterek taktir topladı.Kütahya TÜFAD Şube Başkanlığına güven tazeleyen Prof. Dr. Mehmet Acet seçildi.

23 Ekim 2023 tarihinde Prestij otelde yapılan, Tüfad Genel Merkezi tüzük değişikliği, Olağan üstü Genel kurulunu da Divan Başkanı olarak Ahmet Bingöl yönetti.

Divanda Başkan Yardımcılığını Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, 1. Kâtipliği ise Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız, 2.kâtipliğe ise Giresun Şube Başkanı Hasan Ali Tek yaptı. Başarılı geçen kurultayda değişen tüzük maddeleri oy birliği ile geçti. Kongreyi başarı ile yöneten Bingöl'ü Genel Başkan ve Şube Başkanları teşekkür etti.

Spor Haberleri