AKADEMİLERE ARA YARAMIYOR

   Spor Toto Gelişim Liglerinde mücadele eden takımlarımız uzun bir aranın ardından oynadıkları maçlarda istediği sonuçları alamadı. Bu haftayı da fikstür gereği maç yapmadan geçirecek ekiplerimizin ligde 1 Mart’a kadar...

 


  Spor Toto Gelişim Liglerinde mücadele eden takımlarımız uzun bir aranın ardından oynadıkları maçlarda istediği sonuçları alamadı. Bu haftayı da fikstür gereği maç yapmadan geçirecek ekiplerimizin ligde 1 Mart’a kadar maçı yok…


 


U14’ler en son 12 Ocak’ta


U14 takımımız ligde 12 Ocak’tan bu yana resmi maça çıkamadı. En son karşılaşmasını Ankaragücü’ne oynayan ve kaybeden ekibimiz daha sonra Keçiören karşısında aldığı hükmen galibiyetle ikinci yarıyı tamamladı.


3.devre 9 Şubat’ta başladı fakat o tarihte oynanması gereken Bolu maçı da ötelendi. Geçtiğimiz hafta da Kayseri’de saha şartlarının futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle müsabaka ertelendi. Bu haftada fikstür gereği dinlenecek U14’ler yaklaşık 1,5 aydır futboldan uzak kaldı.


 


U15 ve U16’larda da durumlar farksız


Eskişehirspor U15 ve U16 takımları içinde durum farksızdı. Ta ki bu hafta oynadıkları Kayserispor maçına kadar. Fakat ekiplerimize ara yaramamış gözüktü. Evinde oynadıkları maçlarda U15’ler 2-0, U16’lar ise 4-0 gibi farklı bir skorla sahadan mağlup ayrıldı. Bu iki ekibimizde fikstür gereği bu hafta dinlenecek. Minik Şimşekler 1 Mart’ta ki Osmanlı karşılaşmalarıyla lige dönecekler.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri