"AMACIMIZ ALMAK DEĞİL VERMEKTİR"

 Eskişehirspor’a talip olan grup dün bir kez daha basının karşısında geçti. Ekip adına konuşan Hüseyin Dinç bu kez yönetimde yer alacak isimlerin bazılarıyla kameraların karşısındaydı. Dinç, kendilerinin aday olmas için...






 Eskişehirspor’a talip olan grup dün bir kez daha basının karşısında geçti. Ekip adına konuşan Hüseyin Dinç bu kez yönetimde yer alacak isimlerin bazılarıyla kameraların karşısındaydı. Dinç, kendilerinin aday olmas için tüzükteki engellerin kaldırılması gerektiğini ifade etti ancak bu oluşumda başkanın kim olacağını yine açıklamadı.


“YENİ BİR FIRSAT”


Yönetime talip olan grup adına açıklamalarda bulunan Hüseyin Dinç şu ifadeleri kullandı: “Eskişehirspor Yönetim Kurulu’nun almış olduğu  ‘6 Ekim 2019 ‘da Olağanüstü Seçimli Genel Kurula Gitme Kararı’, kulübün içine düştüğü sıkıntılı durumdan kurtarılabilmesini amaçlayan yeni girişimler için bir fırsat yaratmıştır. Bu kararı alan Eskişehirspor yönetimine teşekkür ederiz”                                                   


“TüZüK ENGELİ VAR”


“Ortaya çıkan fırsatın kulübümüze gerçekten fayda sağlamasının önünde hala engeller vardır ve bunların süratle ortadan kaldırılması gerekmektedir. Bu engellerin başında iç tüzüğün bazı kısıtlama maddeleri gelmektedir. Bu maddeler gereğince pek çok seçkin insanın kulüp yönetiminde görev alması mümkün olmamaktadır”                                                                                                                             


“ENGELİN KALKMASI LAZIM”


“Böylece kulübe yeni bir hava, canlılık, motivasyon ve maddi imkan getirme imkanına veya potansiyeline sahip bu insanlar kulübe yardımcı olamayıp kulüpten uzak durmak zorunda kalmaktadır. Eskişehirspor’umuzun yönetiminden ve değerli kongre delegelerinden bu engeli ortadan kaldıracak kararları süratle almalarını bekliyoruz”         


“BİR çOK İSİM OLACAK”


“çünkü yönetime talip olan ekibimizin geneli bu tür değerli kişilerden oluşmaktadır. İş dünyasından, spor dünyasından ve çeşitli meslek gruplarından seçkin kişiler, yönetime geldiğimiz takdirde yönetim görev alacaklardır. Ayrıca, bugün isimlerini belirtmediğimiz üst düzey kamu görevlileri, iş insanı, sanatçılar yönetim kadrolarında yer alacaklarını belirtmişlerdir” dedi.


BİRLEŞTİLER


öte yandan daha önce Eskişehirspor için gerekirse yönetime talip olacaklarını açıklayan ESDER Federasyonu Başkanı Mehmet çetinkaya'da göreve talip olan grup ile ortak hareket edeceklerini söyledi. çetinkaya’da toplantıda açıklamalar yaparak Eskişehirspor için her göreve hazır olduklarını söyledi. Toplantı sonunda yeni yönetimde yer alacak isimler açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri