Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yeni sezonu açıyor

TFF 3. Lig'de Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi futbol takımı, zorlu Kuşadasıspor maçının havasına girdi. Mavi Beyazlı ekibimiz ligin ilk haftasında Pazar konuk edeceği rakibini puansız göndermenin planlarını yapıyor.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezonu bu hafta sonu evinde oynayacağı zorlu Kuşadasıspor maçıyla açacak. Pazar günü, ESOGÜ Sahası’nda saat 16.30’da başlayacak olan bu kritik karşılaşma için Mavi Beyazlı ekibimiz hazırlıklarına başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, iki günlük iznin ardından sezonun ilk maçına yönelik çalışmalarına dün start verdi. Yunusemre Kampüsü Sahası’nda gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında Teknik Direktör Caner Karuk, futbolcularıyla bir toplantı yaparak karşılaşmanın önemine vurgu yaptı. Karuk, bu maçta sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını belirterek sezonunun geri kalanı için de kritik bir mücadele olduğunu ifade etti.

RAKİBİ ANALİZ ETTİLER

Anadolu Üniversitesi ekibi, hafta boyunca yapılacak antrenmanlarda tamamen Kuşadasıspor'a odaklanacak. Teknik ekip, rakibin zayıf ve güçlü yanlarını analiz ederek, bu doğrultuda özel çalışmalar yapmaya başladı. Eskişehir ekibi, hafta boyunca devam edecek antrenmanlarını cuma günü yapacağı taktik çalışmayla tamamlayacak. Cumartesi günü yapılacak son antrenmanın ardından oyuncular, pazar günü oynanacak Kuşadasıspor maçının saatini beklemeye geçecek.

Kaynak: Spor Servisi

Spor Haberleri