Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) tarafından organize edilen Atatürk Kupası Futbol Turnuvası, 10 Kasım’da start aldı. Büyük bir ilgiyle başlayan turnuva, bol gollü ve çekişmeli maçlarla sürerken, heyecan yarın yapılacak ödül töreniyle sona erecek.
Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Sahası’nda gerçekleştirilen turnuva, adeta bir futbol şölenine dönüştü. Erkeklerde 24, kızlarda ise 8 takımın katıldığı organizasyonda 2014-2015 doğumlu genç futbolcular, şampiyonluk için büyük bir mücadele sergiliyor.
Sahada centilmence rekabet eden minik futbolcular, tribünlerde ailelerinden ve arkadaşlarından büyük destek görüyor. Turnuva, hem sporcular hem de veliler için şenlik havasında geçerken, final gününde geniş bir katılım ve coşkulu anlar bekleniyor.