BAL gibi de düşüyoruz

Ligde kalma yolunda son 4 maçta sadece 1 puan alan Eskişehirspor’un dün Edirne’nin puan alması ile umutları iyece suya düştü. Ateş hattı ile puan farkı 7’ye çıkarken, Şimşekler kalan 5 maça 15 puan hedefi ile çıkacak.

Zorlu lig maratonunda ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor arka arkaya aldığı başarısız sonuçlar ile ligde son sıraya yerleşti. Yomra beraberliğinin ardından Amasya, Ağrıspor ve son olarak da Çatalca ekibine mağlup olan Şimşekler 23 puanda kaldı.

EDİRNE BERABERE KALDI

Pazar günü yoğun yağmur nedeniyle yarım kalan Edirnespor-Yomra maçı dün tamamlandı. Karşılaşma 1-1 biterken, bu maçın ardından Yomraspor’un puanı 26, Edirnespor’un ise puanı 30 oldu.

7 PUANA ÇIKTI

Ligde son 5 haftaya girilirken, Eskişehirspor’un düşme hattı ile arasındaki puan farkı da 7‘ye yükseldi. Umutlarını büyük ölçüde yitiren ve adım adım BAL’a giden Siyah-kırmızılı ekip kalan 5 maçta 15 puan alıp, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

CERRAH’LA GÖRÜŞME

Son 3 maçta mağlup olan ve gol dahi atamayan Eskişehirspor’da alınan başarısız sonuçların ardından Başkan Erkan Koca’nın dün teknik patron Ali Onur Cerrah ile bir araya geldiği öğrenildi. Başkan Koca ve teknik direktör Ali Onur Cerrah’ın görüşmelerinin geç saate kadar sürdüğü öğrenildi.

TOPLU SONUÇLAR;

  • Eskişehirspor-Çatalca (0-1)
  • Edirnespor-Yomraspor (1-1)
  • 1922 Konya-Elazığspor (1-2)
  • 1954 Kelkit-Amasyaspor (1-1)
  • Hacettepe-Mersin İY (1-1)
  • Derincespor-Nevşehir (1-0)
  • Karaköprü-52 Orduspor (1-0)
  • Karşıyaka-Ağrı 1970 (3-1)
  • Şile-Yıldız-Kütahyaspor ((1-2)

Spor Haberleri