Pazar günü Demirspor’u ağırlayacak Beylikova ilçesinde heyecanlı bir bekleyiş var. Belediye Başkanı Özkan Alp Beylikova halkını maça beklediklerini ifade etti.
Süper Amatör Küme B grubunda hafta sonu çok zorlu ve kritik bir 90 dakika var. Kayıpsız lider Beylikovaspor şampiyonluk yarışında ki rakiplerinden Demirspor’u Pazar günü saat:13.00’da ağırlauacak.
Maç öncesinde açıklama yapan Beylikova Belediye başkanı Özkan Alp “Sezona güzel bir başlangıç yaptık ve lider durumdayız. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Pazar günü önemli bir müsabakaya çıkacağız, rakibimiz Demirspor. İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Teknik heyete, futbolcularımıza güveniyorum. Her zamanki gibi tüm Beylikova halkının desteğini bekliyoruz. Sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Beylikovaspor Teknik Direktörü Halit Kök ise “Kazanmak istiyoruz, genç ve tecrübeli bir takımız. Hafta sonu da seyir zevki yüksek bir müsabakaya çıkacağız. Destekleri için belediye başkanımız Özkan Alp’e, kaymakamımız Mehmet Ali Atak’a, başkanımız Ersin Kaya ve yöneticilerimizle birlikte bizleri yalnız bırakmayan Beylikova halkına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.