Çiçeği burnunda Eskişehir ekibi Süper Amatör Küme'de

Başkan Eray Saygı ve Artıspor kulübü aile ortamıyla birlikte 2 yılda 2 şampiyonluk elde ederek adını Süper Amatör Küme’ye yazdırdı.

2 yıl önce kurulan ve geçen sezon elde ettiği başarı ile 2. Amatör Küme'de şampiyon ulaşan Artıspor, yeni yükseldiği 1. Amatör Küme'de de başarılı bir grafik çizerek yine şampiyonluk ipini göğüsledi. Son 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan kulüp adını Süper Amatör Küme'ye yazdırdı.

BÜYÜK BAŞARI

Genç antrenörler Metin Seyhan ve yardımcısı Berk Buluşlu ile iki sezondur iyi bir ivme yakalayan Artıspor kulübü, yönetimiyle ve futbolcularıyla birlikte bu sezon da büyük başarılara imza attı ve Süper Amatör Küme'nin yeni takımı olmayı başardı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Son Play Off final karşılaşmasında 71 Evler’i yenen Artıspor şampiyonluk coşkusunu büyük bir sevinç yaşadılar. Kulübün genç başkanı Eray Saygı ise maçtan sonra futbolcuların isteğini kırmayarak saha içerisinde 3’lü çektirdi. Saygı “Hepinizin ayağına sağlık. Bizlere bu gururu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Saygı ayrıca 30 golle ligin gol kralı olan Süleyman Altıntaş’a şilt verdi.

Spor Haberleri