Demirspor son 4'e kilitlendi

Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt, Kaynaşlı Belediye maçı ve kalan haftalar ile ilgili açıklamalarda bulundu

Kaynaşlı Belediye maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon başından bu yana hiçbir maddi karşılık alamadan büyük bir fedakarlık örneği göstererek Demirspor’un adına ve tarihine yakışır şekilde centilmence mücadelemizi verdik. Mental anlamda yorgunluğumuz olsa da oyuncularımızı imkanlar çerçevesinde maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Ben onlardan artık sadece kendileri için oynamalarını istedim. Bize yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Takım bütünlüğünden taviz vermeden, sahada da birlikte hareket ederek sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son 4 maçta elimizden geleni yapacağız. Puan veya puanlar alarak moral bulmak istiyoruz. Kaynaşlı maçında da bu bilinçle sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız."

Spor Haberleri