"DENGELİ OYNAYACAĞIZ"

Sağlıkspor antrenörü Mesut Altıntaş yarın oynayacağı Demirspor karşılaşması öncesinde ‘Sakin kalarak dengeli bir oyun oynayacağız. Kimse beraberliğe razı bir futbol oynayacağımızı düşünmesin” dedi. Sağlıkspor...

Sağlıkspor antrenörü Mesut Altıntaş yarın oynayacağı Demirspor karşılaşması öncesinde ‘Sakin kalarak dengeli bir oyun oynayacağız. Kimse beraberliğe razı bir futbol oynayacağımızı düşünmesin” dedi.


 


Sağlıkspor ile Demirspor yarın Süper Amatör Küme de erken final niteliğinde bir maça çıkacak. Kritik müsabaka öncesi gazeteniz İstikbal olarak her iki antrenörün görüşünü aldık. Ev sahibi olarak maça çıkacak Sağlıkspor’da antrenör Mesut Altıntaş “önceliğimiz iyi oyun olacak. Kimse beraberliğe razı bir oyun oynayacağımızı düşünmesin. 5 puanlık avantaj ile sahaya çıkacağımız gerçeği var. Dengeli, ne istediğini bilen ve sakin bir takım olgusuyla mücadele edeceğiz.  İlk maçtan farklı bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Ahmet Düzarat dışında eksiğimiz yok. Cem Kutlak ve Bünyamin maça yetişecek. Şu unutulmamalı… Futbol sürekliliği olan bir oyun. Bu sene biz ya da onlar oluruz. Bir daha ki sene sonra bir başkası… Ama yarın yine birbirimizin yine yüzüne bakacağız. Futbolun değerlerini düşünerek, centilmence mücadele olsun. İki kulübe yakışır bir futbol ortaya koyalım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri