DSİ Bentspor Kulübü aktif olarak çalışmalarına devam etse de son dönemde ki ölü toprağı biraz olsun üzerinden atmak adına bir şans yakaladı. Mart ayında 3.Bölge Müdürü olarak göreve atanan ve sporu çok seven Kağan Şan’ın kulübe bakış açısı ve yaklaşımı yetkilileri de heyecanlandırdı.
Pandemi sürecinde göreve gelen DSİ 3.Bölge Müdürü Kağan Şan, kulübün sportif etkinliklerine sosyal mesafe kurallarına uygun olarak başlamasına izin verdi. Yeşil-Beyazlı kulüp elit sporcularıyla çalışmalara başlarken, DSİ Spor Tesisleri yine renklendi…
Eskişehir’in en köklü ve başarılı kulüplerinden biri olan DSİ Bentspor, ilimiz ve ülke sporuna kazandırdığı sayısız sporcularla da her daim adından söz ettirmeyi başardı.
Bu anlamda bayrağı hala elinde bulundurmasına rağmen, son dönemde göreve gelen bölge müdürlerinin spora olan bakış açısından da kaynaklı olarak kulüp ister istemez biraz olsun kendi kabuğuna çekilmişti.
özellikle futbol ve voleybol da Eskişehir sporunun temel taşlarından biri olan DSİ Bentspor bu anlamda yeni bir heyecan için bir kıvılcım bekliyordu. Nitekim Mart ayında göreve başlamasına karşın pandemi süreci nedeniyle kulüp ile fazla ilgilenemeyen DSİ 3.Bölge Müdürü Kağan Şan’ın sporu çok sevmesi kulüp yetkililerini heyecanlandırmakla kalmadı, beklentileri de yükseltti.
TESİSLERİ GEZDİ İDMANI İZLEDİ
Hafta sonunda üç çocuğuyla birlikte tesisleri gezen ve antrenörlerden bilgi alan Bölge Müdürü Kağan Şan, kulübün sportif faaliyetlerini yakından takip edeceğinin sinyallerini verdi.
Nitekim 3.Bölge Müdürü Şan’ın 2008 doğumlu kızı Elif Defne voleybol, 2012 doğumlu oğlu Mehmet Kağan futbol branşlarında DSİ Betspor kulüp bünyesine katıldı.
2019 doğumlu minik Bilge Derin ise babası ile birlikte tesisleri gezerken, ablası ve ağabeyinin antrenmanlarını da yakından izleme fırsatını buldu.
Kulüp yetkililerinin 3.Bölge Müdürü Kağan Şan’a detaylı bir rapor sunacak.
özellikle DSİ Bentspor futbol sahasının zemininin tekrar elden geçirilerek daha iyi hale gelmesi sonucunda kulübün Türk futboluna yeni genç isimleri tekrar takdim etmesi bekleniyor.