Erkekler Basketbol 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Eskişehir 26 Basketbol, sezonun ilk yarısını 16 puanla 4. sırada tamamladı. Temsilcimiz, ikinci yarının ilk haftasında İstanbul deplasmanında parkeye çıkacak.
Ligin 12. haftasında 5 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’de, Beylikdüzü Basketbol İhtisas’a konuk olacak olan Ejderhalar, sezonun ilk devresinde kendi sahasında 67-62 mağlup ettiği rakibini bir kez daha yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istiyor. Kritik deplasman mücadelesi, sıralama açısından da büyük önem taşıyor.
Hedef İlk İki
Başantrenör Enes Akdilek yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Eskişehir 26 Basketbol’da hedef net sezonu ilk iki sıra içinde tamamlamak. İlk yarıdaki performansının üzerine çıkmayı amaçlayan Ejderhalar, play-off yolunda avantaj elde etmek için ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yapmayı planlıyor. Temsilcimiz yarın İstanbul’a giderek kampa girecek.