Enisler Group Kamerspor'dan sıkı çalışma

Eskişehir'in özellikle Taekwondo dalında başarılı Kulübü Enisler Group Kamerspor'da durmak yok.

Yaz Okulu çalışmalarını okulların açılmasına iki hafta kala sonlandırmaya hazırlanan kulüp elit sporcularını İl ve Türkiye Şampiyonalarında kürsülere hazırlıyor.

Elit takım sporcuları antrenörler Abdullah Turhan, Muhammed Turhan ve Zeynep Şeyma Turhan la Haftanın 6 günü bazı günler çift antrenman yaparak İl Şampiyonalarında kürsünün en üst basamağında Enisler Group Kamerspor'un gurur kaynağı oluyorlar.

Amaçlarının Türkiye Şampiyonluğu ve Milli takım olduğunu belirten Enisler Group Kamerspor Sportif direktörü Abdullah Turhan, "bizim çalışmalarımızda her daim yanımızda olan Enisler Group Kamerspor Onursal Başkanımız Muhammed Talha Enis beye ve Enisler Group'a ve velilerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz Türk bayrağını göndere çekmek" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri